Coaching, resurs & kompetens

Ska vi jobba ihop? Här finns erfarenhet av bred karaktär och djup kompetens på flera områden. Din utmaning är min utmaning!

Coaching, resurs & kompetens

Desto högre upp i företagshierarkin man befinner sig desto ensammare kan man ibland känna sig. VD/CEO och andra beslutsfattare tar ofta hjälp av ett externt ”bollplank” eller coach. Min breda erfarenhet delar jag gärna av mig av. Med färdiga och enkla affärsmodeller hittar vi ett upplägg som fungerar för just dig.

Det är svårt och kostsamt att rekrytera spetskompetens inom IT & sälj. Kanske är det inte längre rätt sätt att arbeta med dessa områden? Att hålla sig med egen intern kompetens är riskfyllt idag. Bra kompetens drar vidare och områdena är stora samtidigt som allt händer så snabbt att det är omöjliga att hålla sig uppdaterad. Jag erbjuder erfarenhet, kompetens i flexibla paketeringar.

Några av de rollerna jag tar uppdrag som är:

It-strateg

Behöver ni någon som ser till att er digitala strategi är transparent med verksamheten? Det är ett jobb som kräver en viss kontinuitet och kunskap om verksamheten. Att jobba i eller väldigt nära ledningsgrupp eller andra beslutsfattare är ett upplägg som fungerar.

CIO/IT-Chef

Beroende på storlek och omfattning av verksamheten kan vi komma överens om en deltid och roll för att hantera frågor av den karaktären.

Inköpare

Att handla tjänster av digital karaktär på ett effektivt sätt kräver erfarenhet och kompetens. Slutresultatet har störst chans att motsvara förväntningarna om man redan i detta läget gör rätt.

Säljchef

Beroende på storlek och omfattning av verksamheten kan vi komma överens om omfattning och roll för att hantera frågor av säljkaraktär.

Coaching – Bollplank

Desto högre upp i företagshierarkin man befinner sig desto ensammare kan man ibland känna sig. Jag jobbar med högst tre stycken samtidigt. Vill du vara en av dom eller bara är nyfiken och vill ställa frågor så kontaktar du mig.

Låt oss göra något tillsammans

Tveka inte att höra av dig om du tror att vi kan göra nytta för varandra. Sträck ut handen och berätta om din vision. Din utmaning är min utmaning!