Nyheter och bloggartiklar

Följ med och läs våra nyheter och bloggartiklar. Förhoppningsvis får du lite inspiration, ideér och tips som du kan använda i din egen verksamhet.

En Kärleksförklaring är på sin plats!

av | maj 10, 2017 | Blogg | 0 Kommentarer

Min nya spännande resa som jag kallar InConfidence, i förtroende

Detta är lite historia för mig, första blogginlägget i min egen nya spännande resa som jag kallar InConfidence, i förtroende. När jag reflekterar över varför detta beslut växt fram så finner jag många orsaker till det. Ingen av de orsakerna handlar om missnöjdhet, vantrivsel, taskiga medarbetare eller dåliga villkor.

Tvärtom vill jag påstå, därav rubriken! När jag för snart 20 år sedan stegade in till det dåvarande gänget på Ninetech och frågade om vi skulle hitta på något tillsammans började jag en resa som jag kan se tillbaka på med stor tacksamhet. Vi har startat nya bolag där det har uppmuntrats till entreprenörskap. Jag har utvecklats i ett antal olika roller och vi har växt från 10 st till upp mot de 200 koncernen närmar sig idag.

Vi har varit unika på flera saker vill jag påstå. Kombinationen av kompetens och relationen till kunderna har gett oss en särställning många gånger när det handlat om att konkurrera med andra leverantörer. Både i fråga om rekrytering och förtroendet hos kunderna. Det är sällan priset varit största fokuset när kunderna valt oss. Min känsla är att de flesta kundernas magkänsla varit att det är lönsamt att jobba med företag från Ninetech, eller rättare sagt företag från koncernen som idag heter Combined Excellence, läs om dem här  http://combinedexcellence.com/

När jag nyligen berättade för alla inblandade om mina nya planer har jag bara mötts av hejarop, uppmuntran, förståelse och ett oerhört pragmatiskt synsätt. Många av mina bästa vänner finns i denna sfär eller har varit där och jag vill verkligen uttrycka min tacksamhet och kärlek till alla jag mött på vägen, såväl medarbetare, familjer, partners och kunder. Det finns en känsla av att vi kommer att mötas även i framtiden i någon omfattning.

För att det ska vara möjligt att göra denna resa har några hjälpt mig handgripligen lite extra. Jag tänker på Peter Malmberg och hans  företag Decision by Heart. De har byggt denna hemsida och coachat mig rätt ibland när det behövts, titta på dem här https://www.decisionbyheart.com/. Jag tänker också på Håkan Gidebratt som skapat min digitala profil och logo, honom hittar ni här http://gide.se/. De har lagt ner ett jättearbete för att hjälpa mig igång.

Min senaste uppdragsgivare CloudPro som du kan läsa om här https://www.cloudpro.se har gjort det enkelt för mig också. Jag älskar kulturen och inställningen hos dem. Många saker hade varit mycket krångligare utan dem. Alla är värda all den respekt och kärlek som går att uppbringa. Mitt första uppdrag kommer dessutom därifrån där jag fram till 1 september skall stödja dem med sälj & marknad på heltid.

För mig är tiden helt enkelt kommen då jag ska gå vidare. För att återgå till varför jag gör detta så vill jag nu dels dela med mig av alla mina upparbetade erfarenheter på mitt eget sätt och testa lite nya idéer som passar bäst i småskalighet. Jag vill dessutom vara öppen för att ta in åtaganden inom områden som kanske inte helt passar in i den kostymen jag hittills jobbat. En del av de engagemangen jag menar hittar ni under coaching och kundvård i min tjänstebeskrivning. Sen är det ju så att min andra bok alltid ligger och gror, när den växer fram är oklart men den kommer 🙂

Jag tar gärna mot hejarop och synpunkter från er följare såklart.

Välkomna till InConfidence, nu kör vi! / Janne Bohm

Kontakta mig gärna för dialog!

Låt oss göra något tillsammans

Tveka inte att höra av dig om du tror att vi kan göra nytta för varandra. Sträck ut handen och berätta om din vision. Din utmaning är min utmaning!

Share This