Välj en sida

Om företaget

Genom oberoende rådgivning matchar jag företagets behov, med rätt lösning inom marknad och sälj samt digitalt förändringsarbete. Det tjänar alla på!

Mitt löfte till er: Ni blir vinnarna!

Tillfredsställa behov med minimalt läckage av kostnader, tid, energi från kärnverksamheten är det jag gör. Mitt löfte till mina kunder och partners är att ge allt för att ni ska vara vinnare i ett samarbete med InConfidence.

Jag har gjort detta under lång tid i företag som ligger i framkant eller vill nå dit. Ger ni InConfidence förtroendet får ni tillgång till oberoende erfarenhet och kompetens som kommer att ge er en vinnarkänsla.

Vilka hjälper jag?

Företag där ledningen har behov av rådgivning, marknadsstrategier av digital karaktär eller som behöver kvalificerat säljstöd & kundvård är en målgrupp. Mitt uppdrag är att matcha er så rätt lösning stödjer verkliga behov och utförs i rätt ordning. Ni kanske inte vill eller kan, anställa egen spetskompetens inom vissa områden. Ofta är en extern resurs på deltid en utmärkt lösning.

Tidsbestämt eller löpande, det är ert eget val. Att jobba enligt denna modell kräver förtroende, trovärdighet, starkt nätverk, erfarenhet och kompetens. Det finns inom InConfidence, det garanterar jag!

Vad kan jag göra för dig?

Effektiva upphandlingar inom införande av digitala tjänster, digitala strategier, bygga ett varumärke, sälj eller se till att du får de nöjdaste kunderna! Det är det jag sysslat med hela mitt yrkesliv. Ta den digitala resan på allvar, utveckla dina digitala säljprocesser, försäkra dig om att dina viktiga kunder inte väljer att testa om ”gräset är grönare …..”.

Alla vet hur viktiga befintliga kunder är, långtifrån alla hinner vårda dem. Om ni så har ett avgränsat behov eller ett som kräver kontinuitet så kan det vara rätt att komma till InConfidence.

Om du känner igen dig här kan du få professionell hjälp!

Är ni osäkra på vilka digitala tjänster som gör mest nytta för er? Eller på hur- eller vart ni ska påbörja er förändringsresa? Har ni en ny tjänst eller produkt att lansera? Vill ni att era digitala plattformar ska nå rätt målgrupper och generera fler leads? Har ni personer med dubbla ansvarsområden som behöver avlastas eller inte har rätt kompetens?

Ska ni upphandla IT-tjänster och känner er osäkra på vilka som ska tillfrågas? Svarar ni ja på någon eller flera av dessa frågor kan det vara effektivt och lönsamt att ta hjälp.

Coaching
Kundvård och sälj

Vem är Janne Bohm?

Egentligen är mitt huvudsakliga fokus enkelt, jag ska ha de mest nöjda kunderna, punkt slut! För att nå detta mål och att kunna bevisa det krävs erfarenhet, kunskap och tillgång till ett stort och kompetent nätverk. För att få de nöjdaste kunderna ger jag allt för att de ska känna det största möjliga förtroendet för mig. Att ta kundrelationen personligt är en självklarhet. Då vet mina kunder att jag alltid gör mitt bästa för deras bästa. I mina tidigare tjänster har jag bevisat kundnöjdheten via oberoende företag som mäter KNI (KundNöjdhetsIndex). Det är så jag jobbar!

Erfarenheten

I mer än 30 år har jag verkat inom IT-branschen i företag som legat i framkant. Jag har lätt för att se lösningar som leder till mina kunders mål och behov. Komplexa behov kräver lösningar baserade på flera källor av kompetenser och lösningar. Enkla behov som ger stor utväxling kräver erfarenhet och kvalificerat nätverk för att upptäcka och tillfredsställa.

Roller genom åren

De roller jag verkat från genom åren är KAM, projektledare, VD, försäljningschef, Marknadschef, rådgivare, affärsutvecklare, styrelsearbete, alltså oftast i företagets ledarroller. Men det har alltid varit lätt för mig att ha en prestigelös dialog på alla nivåer i en organisation. Mina kunder har varit i varierande branscher såsom Industri, retail, tjänsteföretag, Shipping, entreprenad, transport, fastighet, underhållning, sports m.fl.

Saker jag brinner för

Saker som jag brinner för är till exempel att starta och bygga nytt, försäljning är naturligtvis en annan stor passion i kombination med kundvård. Jag brinner även för ett ledarskap som ger alla i laget möjlighet att bidra med det de är bra på, i syfte att uppnå gemensamma och individuella mål.

Familjelivet

Jag är stolt far till två vuxna ungdomar och jag älskar att stödja dem i deras liv. För närvarande bor jag mycket strategiskt i Karlstad mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Att resa ser jag som en förmån, både i jobbet och privat. De som känner mig vet att jag också brinner för att skriva. Min andra bok är (som alltid) i planeringsstadiet. Musik och idrott är aktiviteter jag ägnar mig åt när jag inte jobbar. Både som åskådare och utövare. Nja, kanske mest som åskådare nuförtiden.

Låt oss göra något tillsammans

Tveka inte att höra av dig om du tror att vi kan göra nytta för varandra. Sträck ut handen och berätta om din vision. Din utmaning är min utmaning!