Välj en sida

Vad mina referenser säger

Jag är oerhört stolt över mitt nätverk. Det har gett mig möjligheten att vara effektiv i min yrkesutövning samt många vänner för livet. Jag är så tacksam för det och inte minst till er som ställer upp och vill rekommendera mig här.

Jannes erfarenhet, trygghet och bredd gör honom till en viktig partner för oss. Utöver att lösa konkreta uppgifter snabbt och ”hands-on”, är han en stor tillgång som stöd i det strategiska arbetet såväl för enskilda individer som för ledningen.

”och nej, vi är inte släkt”

Tobias Bohm

VD, IP Station AB

Jag fick glädjen att arbeta med Jan-Eric när styrelsen i e-handelsbolaget SiteDirect och dess ägare Combined Excellence tillsatte honom som interim VD för bolaget. Han anpassade sig snabbt till uppdragets karaktär och hans ledarskap var populärt bland alla intressenter, vilket underlättade styrelsens arbete avsevärt. Vi hanterade strategiska, operativa samt ägarrelaterade frågor och han var starkt bidragande till att bolaget fick nya ägare och att uppdraget slutfördes framgångsrikt för alla parter. 

Carl Petruson

Styrelseordförande, SiteDirect

Min erfarenhet av Jan-Eric grundar sig i det samarbete som Ahlmarks har haft med Ninetech där han i våra kontakter har varit en viktig kugge. I vårt samarbete har Jan- Eric visat prov på stabilitet i leverans och pålitlighet i vad som sagts mellan kund o leverantör. Sådana egenskaper som värdesätts mer än mycket annat i en affärsrelation. Att Jan-Eric adderar såväl en varm som relationsskapande personlighet gör samarbetet än mer värdeskapande för både kund och leverantör.

Håkan Thorell

Tidigare VD och koncernchef, O.F. Ahlmark & CO.

Jan-Eric har lång erfarenhet och hög kompetens inom kundvård och tillhörande aktiviteter. Jan-Eric har ett mycket stort kontaktnät och som person så är han pålitlig, flexibel, ärlig och engagerad. Det känns att han alltid har som målsättning att hitta lösningar för kundens bästa.
Torbjörn Seger

Managing Director, Würth Sweden

Att ha haft Janne som ansvarig för att bygga vår IT-struktur och IT- support har varit en skön resa. Med sin inneboende trygghet, sin lugna och klarsynta hantering blir alla slags frågor effektivt och rationellt hanterade. Kryddat med civilkurage, levnadskonst och Värmländsk humor, blir det precis så trevligt och roligt som jobb egentligen alltid borde vara.
Peter Kylin

CEO, Hynell Patenttjäns AB

Under flera år har Janne varit en samtalspart i IT-strategiska frågor. Han är en lugn och trygg person som tar sig tid att lyssna och förklara. I våra samtal har han delat med sig av sin erfarenhet och sitt breda nätverk, vilket bidragit till nya tankegångar och framåtriktad handling.

Annette Björkman

VD, HSB Värmland

För mig utstrålar Janne pondus, erfarenhet, trovärdighet och trygghet. Att han vet hur man tar hand om sina kunder och får dem nöjda har jag tagit del av vid ett flertal tillfällen. En klok man med ett imponerande nätverk som jag med glädje rekommenderar.
Christer Larsson

Chief Executive Officer, Elon Group AB

Omkring Millenniumskiftet fick jag kontakt med Ninetech och Jan-Eric Bohm. Under alla dessa år samarbetet existerat har det alltid funnits en stor trovärdighet. Som kontaktyta i vår affärsrelation har kompetensen och nytänkandet hos Janne varit grundläggande för vårt långa förtroende.
Mikael Listam

Partner & CIO, Swedish Film AB

Jag har haft förmånen att möta Janne i avtalsförhandlingar angående IT och han är för mig
en humoristisk, tävlingsinriktad samt lugn person. Han har stort förtroende hos mig och med den kompetensen han besitter inom området (IT) samt den fokuseringen han har inför uppgifterna så  ger jag honom mina varmaste rekommendationer.

Johan Norrman

VD, Österbergs Industrihandel AB

Jag har haft nöjet att lära känna Janne genom gemensamma projekt och även som vän. Janne har en unik kombination genom att vara modig, varm och trygg på en och samma gång. Tävlingsinstinkten finns alltid där tillsammans med en stor dos rutin och kunskap.
Christer Johansson

CEO, Din Maxi-handlare i Karlstad

Privat och i arbete är Janne en jordnära visionär. Trygghet och stabilitet blandas med humor och värme. Nyfikenheten på nya lösningar har alltid varit hans drivkraft. Ärlighet och transparens är två nyckelord jag vill ge Janne.
HG Storm

Leg. Psykolog

Janne är en trygg varm vän med stort hjärta. Han har nära till sina känslor och är genuint intresserad av alla människor. Väldigt fokuserad & tävlingsinriktad när han har något framför sig. Alltid nära till skratt. Jag rekommenderar honom gärna.

Ida Thelin

Partner & Sälj, Stålgross I Sverige AB

Lärde först känna Janne på en fotbollsplan I Degerfors 1985, sen gick åren och vi möttes igen, idag är vi goda vänner! Under de senaste åren har vi träffats frekvent, samtalen har handlat såväl om jobb som om privatliv, alltid utifrån var är vi idag och vart vill vi vara i framtiden. Alla behöver en coach ibland för att göra rätt vägval och fatta rätt beslut. Känner Janne idag som en kompetent, ärlig och nytänkande person, krydda det med en aning tävlingsinstinkt och humor så förstår ni. Önskar Janne lycka till och kan varmt rekommendera hans tjänster till Er som vill sitta i förarsätet.  

Patrik Haaster

Business Area Manager & vVD , 3nine AB

Under tiden som Senior Manager Finance, IT and HR för AnVa Polytech lärde jag känna Jan-Eric som en person med hög kompetens som inger förtroende och har många kontakter. Därutöver har han stor erfarenhet inom IT-stöd och driftlösningar. Jan-Eric har tillsammans med sitt team varit en effektiv och kompetent IT partner. Jag ger Jan-Eric mina allra bästa rekommendationer.
Susanne Ljungberg

Senior Manager Finance, IT and HR , AnVa Polytech

Låt oss göra något tillsammans

Tveka inte att höra av dig om du tror att vi kan göra nytta för varandra. Sträck ut handen och berätta om din vision. Din utmaning är min utmaning!